Härjedalens Briketter © 2009

 

Information

 

 

• Öppettider

 

Våra nya öppettider är 17-19 Tisdagar och Torsdagar.

 

Klaus finns även tillgänglig varje förmiddag, för telefonnummer se "Kontakt" i huvudmenyn.

 

 

 

 

Focus Pelletspaket är en paketlösning som    inkluderar Focus PE-20 pelletspanna, brännarfläns, pelletsbrännare, matarskruv och pelletsförråd.

 

Detta paket kan levereras med två olika brännarlösningar. Iwabo S1X eller Iwabo Villa S2.

 

 

 

 

 

 

Focus Vedpaket 

 

I vedpaketet ingår vedpannan Focus Eco Nature 40, acktankar, laddomat 21, shunt samt termometrar. Som tillbehör finns solslinga.

Paketet kommer i tre storlekar. 1000, 1500

och 2250.

 

 

 

 

 

Focus D2 miljö - kombipanna

 

D2 Miljö ger dig en utmärkt möjlighet att kombinera olika bränslen. Pellets- och vedeldstäder är åtskilda, och går samman i rökkanalen. 6 kW elpatron ingår som standard i pannan. Perfekt för sommarbruk, eller som spetsvärme. En genomströmningsväxlare ger högsta varmvattenkomfort. Varmvattnet värms allt eftersom det tappas, vilket alltid ger friskt varmvatten!

 

 

 

 

 

 

  

 

Focus Eco Nature 40

NYHET!

 

Focus Eco Nature 40 är en modern högeffektiv och miljövänlig vedpanna med verkningsgrad på 91 procent. Vedpannan klarar alla miljökrav dessutom är den testad och godkänd av SP. Den är utrustad med sugande fläkt samt keramisk förbränningskammare och ansluts till ackumulatortank för effektiv förbränning. Vedpannan eldas med en halvmeters ved

 

 

Focus Eco Ved 25

 

Eko ved 25 passar till den mindre villan. För att tillgodogöra pannans effekt är en ackumulatortank på 500-1000 liter att rekommendera.

 

Eldstaden i Eko Ved 25 är 62 liter och klarar 30 cm ved. Pannan är konstruerad enligt underförbränningsprincipen. Förbränningen sker med hjälp av självdrag genom pannan. Underförbränning ger högre temperatur, mindre aska och bättre energiutvinning ur veden.

 

 

 

Vi säljer även oljepannor och andra lösningar. Vid frågor

kontakta oss på Härjedalens Briketter.

 

 

__________________________________

 

Härjedalens Briketter. Orgnr 969627-3466

 

 

 

 

 

 

Ni hittar oss vid busstationen i Sveg.